حوزه فعالیت: دارویی و شیمیایی
عنوان ایده: تولید وب اپلیکیشن مرجع آموزش الکترونیک روژان مد
مدیرعامل: محمد تقی قاسم نژاد 

توضیح: آموزش الکترونیک به عنوان یکی از ابزار های نوین در همه کشور ها در حال اجراست، با توجه به شیوع کرونا، آموزش الکترونیک در ایران اهمیت بیشتری یافت، هر چند در سال های قبل این نوع از آموزش پیگیری می شد. از طرف دیگر با توجه به گسترش ابزار های دیجیتال در بین تمامی مردم و همچنین علاقه بیشتر نسبت به مطالعه بسیاری از مطالب از طریق دستگاه های دیجیتال نظیر لپ تاپ، تبلت و گوشی های همراه، موضوع آموزش الکترونیک و ارائه محتوای علمی نمود بیشتری پیدا می کند.

حوزه فعالیت: دارویی و شیمیایی
عنوان ایده: ارائه خدمات فنی و تخصصی مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار به صنایع
مدیرعامل: دکتر محمود حیدری  /هیات علمی

توضیح: صیانت از نیروی کار بعنوان چرخ مولد اقتصاد و تولید از اهیمت بالایی برخوردار می باشدکه امروزه در کشورها به واسطه استهلاک ماشین آلات ، قدیمی بودن زیر ساخت ها، استفاده از تکنولوژی های چند دهه گذشته، مواد اولیه حاوی مواد مضر و خطرناک و ... شرایط را برای گرانقدرترین سرمایه رفاه و پیشرفت جامعه بسیار ناسالم نموده است که آمار بالای بیملری های ناشی از کار، حوادث شغلی، امید به زندگی پایین بعد از بازنشستگی برای مشاغل سخت و زیان آور گواه این موضوع می باشد. در این شرایط خدمات تخصصی و فنی بر پایه دانش در زمینه مهندسی بهداشت حرفا ای و ایمنی کار، با هدف سالم سازی و ارتقا بهداشتی محیط کار حائز اهمیت فراوان می باشد. برای این منظور خدمات تخصصی و فنی مهندسی در زمینه کنترل عوامل زیان آور محیط کار به صورت زیر به صنعت ارائه خواهد شد:

کنترل صدا و ارتعاش در فرایندهای مختلف صنعتی

کنترل استرس های حرارتی در محیط کار

کنترل عوامل شیمیایی زیان آور محیط کار با اجرای سیستم های تهویه رقتی، تهویه عمومی، سیستم های مختلف تهویه صنعتی موضعی

طراحی و پیاده سازی سیستم های تهویه بیمارستانی

کاهش برونداد آلاینده های زیست محیطی صنایع از طریق دطراحی و ساخت سیستم های پالایش هوا

حوزه فعالیت: فناوری اطلاعات
عنوان ایده: سامانه یکپارچه خرید ارزی و ریالی دارو و تجهیزات و لوازم مصرفی(سیماد-درفک)
مدیرعامل: رضوان اله غازیانی 

توضیح:  ایجاد یک سامانه متمرکز و درگاه ورود داده جهت ثبت درخواست ها و نیازمندی ها توسط مراکز بیمارستان و درمانی, نظارت و تایید کارشناسان ستاد مرکزی، تجمیع درخواست های بیمارستان های مختلف برگزاری مناقصه به صورت آن لاین و دریافت پیشنهادات از شرکت های پخش از طریق درگاه های تعریف شده برای شرکت های پخش و تامین اعتبار و دریافت پیش فاکتور شرکت ها توسط ستاد, اعلام نحوه توزیع کالا در سطح استان توسط ستاد و....

حوزه فعالیت: فناوری اطلاعات سلامت
عنوان ایده: سامانه جامع ارائه خدمات و مراقبت های بالینی در منازل
مدیرعامل: مهندس سوده یوسفی 

توضیح: بر اساس گزارش اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) بازار جهانی سلامت همراه به صورت بسیار سریع و جهشی در حال رشد است و در این راستا، منطقه آسـیا و اقیانوسـیه که ایـران نیز در این منـطقه قرار دارد، به خـاطر بکـر بودن بازار و جمعیـت زیاد، رشـد بیشـتری را در موضـوع Mobile Health در چـند سال آتی تجربه خواهد کرد. Mobile Health یا سلامت همراه، اصطلاحی است که برای برنامه‌های کاربردی که در زمینه طبابت و سلامت عمومی توسط دستگاه‌های ارتباطی همراه پشتیبانی می شوند، به کار می‌ رود. در هر حال بر اساس گزارش اتحادیه جهانی مخابرات بازار جهانی سلامت همراه به صورت بسیار سریع و جهشی در حال رشد است و ارزش این بازار از ۱۰۴ میلیون دلار در سال ۲۰۱۰ به ۲۶/۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ رسیده و پیش‌بینی می‌شود این رقم در سال ۲۰۲۰ به حدود ۶۰ میلیارد دلار برسد.

رسالت اجتماعی: تلفن همراه در ترکیب با تخصص‌های پزشکی، امکان جدیدی به نام سلامت همراه ( Mobile Health) را معرفی کرده که فراهم‌کننده فرصت‌های جدیدی برای بهبود سلامت بیماران است. سلامت همراه موجب تحول در شیوه سنتی ارائه خدمات بهداشتی شده است و تصورات پیشین ما را از مفاهیمی چون ارائه کننده خدمات، بیمار، نحوه ارائه خدمات سلامتی و سبک زندگی تغییر داده است.

کاربردهای سلامت همراه را می‌توان به چند گروه اصلی آموزش و توانمند سازی، گردآوری اطلاعات، پایش و مراقبت از راه دور، و هماهنگی ارائه خدمات تقسیم گرد. گرچه سلامت همراه در بیماریهای گوناگونی بکار گرفته شده است، ولی نقش آن در بهبود خودمراقبتی بیماران مزمن بیشتر بوده‌است.

اقدامات صورت گرفته:

        طراحی سامانه ارائه خدمات درمانی در منزل Home Care Integrated System

       تدوین طرح شبکه سلامت دانش آموزی

       اپلیکیشن پزشکی از راه دور (سپاد)

       اپلیکیشن آنتی فلو

      اپلیکیشن مدیریت بحران

     اپلیکیشن مراقبت سالمندان از راه دور

      سامانه ی مدیریت داده های الماس

      نرم افزار مدیکال

عنوان واحد: پرتو آراد پایش گستر
عنوان ایده محوری: اپلیکیشن پایش و ارزیابی سلامت روانی افراد مبتلا به بیماری های اعصاب و روان
نام موسس: دکتر محمد حسن خراسانی- عضو هیات علمی

 توضیح: برای درمان بهتر و موثر بیماران مبتلا به اختلالات سایکوتیک مثل اختلال اسکیزوفرنی،دوقطبی ، اختلال شخصیت مرزی و به طور کلی بیمارن اعصاب و روان لازم می باشد بعد از دریافت دارو، به صورت مداوم خلق،علائم و نشانه ها،افکار و هیجاناتشان توسط روانپزشک کنترل گردد تا اثربخشی درمان مورد ارزیابی قرار گرفته و بیمار هم به درک مناسبی از وضعیت خود برسد. در این اپلیکیشن ، یکسری سوالات استاندارد از پیش تعیین شده ، در تایم مشخصی از روز در اختیار فرد قرار گرفته ،سوالات توسط بیمار یا اطرافیان وی پاسخ داده شده   و نتیجه این خودگزارشی به اپلیکیشن روانپزشک ارسال می گردد. بر اساس نتایج و تجریه وتحلیلی که توسط اپلیکیشن در اختیار دکتر قرار می گیرد، وی میزان دز داروها و یا حتی نوع داروها را تغییر داده یا ثابت نگه می دارد و یا یا به اطرافیان فرد اطلاع داده می شود که خلق فرد در حال تغییر می باشد و نیاز به کمک های اورژانسی هست . بعد از یک مدتی خود فرد نسبت به علائمش بینش پیدا کرده و قبل شروع حمله ها آگاهی پیدا کرده و از طریق اپلیکیشن علائم خودش را در اپلیکیشن وارد می نماید. این اپلیکیشن برای بیماران ترخیصی از بیمارستان یا کسانی که به روانپزشک مراجعه می کنند بسیار ضروری و در واقع یک اپلیکیشن خود کنترلی به شمار می آید و با مجهز بودن به سیستم gps فرد به نزدیکترین درمانگاه روانپزشکی مراجعه کرده و   یا رواندرمانگر جهت ارائه خدمات روانشناسی جهت کنترل خلق به بیمار مراجعه می نماید.
آخرین بروز رسانی : 26 آبان 1400